23° / 1° Poc tapat

Canal Telegram Gent Gran Alt Urgell

DIMARTS 28 AGOST 2018

Telegram és una aplicació mòbil de missatgeria instantània que permet contactar amb gent, participar en grups o seguir canals d’informació.

A part del mòbil, també es pot descarregar l’aplicació als ordinadors i utilitzar Telegram directament des dels navegadors d'Internet.

A través del Consell Consultiu de la Gent Gran de l’Alt Urgell, juntament amb la Comissaria de Mossos d’Esquadra, considerem que Telegram és una eina de comunicació àgil i ràpida que ens permetrà poder fer arribar tota la informació relacionada amb la gent gran a través d’un canal informatiu, al qual podrà accedir-hi qualsevol persona que hi estigui interessada, però que anirà dirigit, essencialment, a persones de més de 65 anys.

Afegeix-te al canal, fent click al següent enllaç, o cercant el canal "GentGranAltUrgell" a l'App:

https://t.me/GentGranAltUrgell

Aquest canal és gratuït i de fàcil instal·lació al telèfon mòbil, és un canal de missatges instantanis i unidireccional (es poden rebre però no enviar missatges), i que en qualsevol moment es pot desinstal·lar. Diposeu de l'enllaç a Telegram les dues tendes d'aplicacions més habituals, Google Play i App Store:

         

Disposeu d'un manual en PDF que contempla els passos inicials d’instal·lació de l’App al mòbil, incorporació del canal de la Gent Gran de l’Alt Urgell, i els passos per poder sortir del grup.

Descarrega el manual del Canal de Telegram Gent Gran Alt Urgell.

Si teniu complicacions accedint al servei, o gestionant-lo, podeu posar-vos en contacte amb els següents punts d’atenció:

  • Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell. Telèfon: 973 354102 - Extensió 7016.
  • Tècnica de Gent Gran de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell. Telèfon: 678507889 (Montse Eroles).
  • Punt Òmnia (amb cita prèvia). Telèfon: 973 353 008 (Ester Collado).
  • Telecentre de l’Alt Urgell. Telèfon: 973 355 798

En el següent enllaç podeu trobar les preguntes més freqüents i àmplia informació respecte Telegram i el seu funcionament:

https://telegram.org/faq/es/